Author Archives: Μαρία Γκουγκουσκίδου

Ο Στρατιωτικός κ. Δερμεντζής Κατεβαίνει Στις Δημοτικές Εκλογές Με Τη Μαρία Γκουγκουσκίδου

Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο μας ζητούν την ανατροπή. Να φύγει η αποτυχημένη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Είχαν τον χρόνο τους και δεν τα κατάφεραν. Θα παραδώσουν τον Δήμο σε χειρότερη κατάσταση από ότι τον παρέλαβαν. Υποσχέθηκαν τα πάντα και δεν πέτυχαν τίποτε. Αλήθεια, όταν θα φύγουν, για ποιο έργο θα τους θυμάται ο κόσμος; Μάλλον για την ανυπαρξία έργου ... Read More »

Η κ. Βασιλική Κεσογλίδου Στηρίζει Τη Μαρία

Άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι η προκοπή του τόπου χρειάζεται και τη δική τους ενεργή προσπάθεια, άνδρες και γυναίκες που θέλουν σταθερότητα και ανάπτυξη, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, συναντώνται στη Δημοτική Παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω».  Η κ. Βασιλική Κεσογλίδου συναντήθηκε με την κα Γκουγκουσκίδου, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν τη συμμετοχή της ... Read More »

Πολυσυλλεκτική η Μαρία Γκουγκουσκίδου Και Με Αναφορές Υψηλού Πολιτικού Συμβολισμού!

Η παρουσία της υποψήφιας Δημάρχου Ορεστιάδας Μαρίας Γκουγκουσκίδου στην εκπομπή του Νίκου Κυλίμου «ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ», στη ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, πριν έναν μήνα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τα σχόλια ήταν από θετικά έως επαινετικά! Η δε απάντηση της ότι θα αξιοποιήσει το ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ του Ευάγγελου Αβέρωφ, τις ιδέες και τις προτάσεις του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, μέσα από το βιβλίο του «ΑΓΡΟΦΙΛΙΑ», ... Read More »

Η Φροντίδα Για Τα Αδέσποτα Ζώα Τιμάει Τον Πολιτισμό Μας

Σύμφωνα με τον Νόμο 4039/12 αρ. 9 σε συνδυασμό με το αρ. 46 του Νόμου 4235/14, υπεύθυνοι για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι οι Δήμοι.  Για τον λόγο αυτό κάθε Δήμος ή συνεργαζόμενοι Δήμοι, μερικές φορές και σε συνεργασία με φιλοζωικές οργανώσεις και εθελοντές, δημιουργούν κτηνιατρεία, καταφύγια αδέσποτων που τα στελεχώνουν με προσωπικό που έχει δεξιότητες στον χειρισμό των ... Read More »

Η Πρόεδρος Του Συλλόγου Καρκινοπαθών κ. Ορφανού Και Ο Αντιπρόεδρος κ. Ραχμανίδης Στηρίζουν Γκουγκουσκίδου

Με δυο ξεχωριστούς ανθρώπους της πόλης μας συναντήθηκε η κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου.Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου “Μαζί για Ζωή” κ. Εύη Ορφανού και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Ραχμανίδης, αντάλλαξαν απόψεις με την υποψήφια Δήμαρχο για το μέλλον της περιοχής, για το κοινωνικό πρόσωπο, τις κοινωνικές και υγειονομικές δομές του Δήμου. Συμφώνησαν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής παράταξης “Δήμος ... Read More »

Συνέντευξη Της Μαρίας Γκουγκουσκίδου Στο Κέντρικο Δελτίο Ειδήσεων Της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης

Συνέντευξη έδωσε η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης <<ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ>> και υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας, Μαρία Γκουγκουσκίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης, σχετικά με το θέμα των απευθείας αναθέσεων από την Δημοτική αρχή. Παρακολουθήστε παρακάτω την συνέντευξη που έδωσε η κα Γκουγκουσκίδου. Read More »

Κοντά Στους Δημότες Βρέθηκε Η Μαρία Γκουγκουσκίδου Την Καθαρά Δευτέρα

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Μαζί με τους δημότες μας γιόρτασε σήμερα 11 Μαρτίου η Μαρία τα πατροπαράδοτα έθιμα της Καθαρής Δευτέρας, πλαισιωμένα από μουσικές, χορούς, σαρακοστιανά εδέσματα, πέταγμα χαρταετών. Τα έθιμα αναβιώνουν κάθε χρόνο και συμβολίζουν τον ερχομό της άνοιξης, το τέλος της κρεατοφαγίας και ... Read More »

Κοντά Στους Δημότες Που Γιορτάζουν Το Έθιμο Του Μπέη Βρέθηκε Η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της υποψηφίας Δημάρχου για τα έθιμα και την παράδοση της Θράκης. “Η παράδοση και η πολιτιστική δραστηριότητα κράτησαν ζωντανή την κοινωνία στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και συνδέουν αρμονικά τις γενιές των Θρακιωτών”, συνηθίζει να λέει. Το Σαββατοκύριακο η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ, συμμετείχε σε εκδηλώσεις στη Μικρή Δοξιπάρα, ... Read More »

Ευχές Της Μαρίας Γκουγκουσκίδου Με Αφορμή Την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας

Η ημέρα αυτή πρέπει να μας θυμίζει τους αγώνες των γυναικών τους δύο τελευταίους αιώνες για τη χειραφέτησή τους και την ισότητα των φύλων. Προφανώς έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά. Η θέση της γυναίκας βελτιώθηκε. Εξακολουθούν όμως να υπάρχουν μελανά σημεία, θέματα που προβληματίζουν. Πρέπει να υπάρξει διεύρυνση και κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων και καταπολέμηση των μισθολογικών ανισοτήτων, ... Read More »

Στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Και Αποκατάστασης Η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” Μαρία Γκουγκουσκίδου επισκέφθηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) της Ορεστιάδας. Συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Σταμάτη Ματέλα και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΦΙΑΠ. Το ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί κρίσιμη προνοιακή δομή του Υπουργείου Υγείας και ... Read More »