“Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω” στα καταστήματα του κέντρου της πόλης

10259066_10203906771569175_8883580764699069961_n

 

Στη αγορά της Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στα καταστήματα που βρίσκονται επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω.

Η πρώτη επίσκεψη στην αγορά του κέντρου της πόλης επιβεβαίωσε την αίσθηση ανοδικής πορείας για τον συνδυασμό “Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω”. Η επικεφαλής Μαρία Γκουγκουσκίδου και οι υποψήφιοι σύμβουλοι που την συνόδευαν έγιναν δεκτοί με αγάπη και ενθουσιασμό από τους πολίτες της Ορεστιάδας και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι βλέπουν στα πρόσωπα των δικών τους ανθρώπων την ελπίδα για να μπει η Ορεστιάδα σε πορεία ανατροπών και αλλαγής.
Στους διαλόγους που αναπτύχθηκαν οι πολίτες ζήτησαν από την Μαρία Γκουγκουσκίδου να δώσει η ίδια και ο συνδυασμός της μεγάλη σημασία στην κοινωνική αλληλεγγύη και στους αδύναμους πολίτες, ενώ οι επαγγελματίες ζήτησαν τον Δήμο να σταθεί επιτέλους πραγματικά δίπλα τους, αυτή τη στιγμή που τα εμπορικά καταστήματα τους κλείνουν, το ένα μετά το άλλο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.