Μήνυμα νίκης από την Φτελιά, το Ορμένιο και τα Πετρωτά

SAM_1758Με μεγάλο ενθουσιασμό έγινε δεκτή για μία ακόμη φορά από τους κατοίκους στα Πετρωτά, στο Ορμένιο και στην Πτελέα, η υποψήφια δήμαρχος Ορεστιάδας  Μαρία Γκουγκουσκίδου, η οποία περιόδευσε το απόγευμα της Τρίτης 13 Μαΐου στα τρία χωριά συνοδευόμενη από τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις που διαμόρφωσαν και δημοσιοποίησαν με το προεκλογικό τους υλικό οι υποψήφιοι του συνδυασμού για το αύριο των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων και των κατοίκων τους. Αυτές τις θέσεις και τις προτάσεις φαίνεται πως εγκρίνει η πλειοψηφία των πολιτών, με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται ρεύμα νίκης υπέρ του συνδυασμού «Δήμος Ορεστιάδας Τόπος Να Ζω» με υποψήφια δήμαρχο την Μαρία Γκουγκουσκίδου στο Ορμένιο, το βορειότερο σημείο του Δήμου και της χώρας, στην ζωντανή  Πτελέα και στα ιστορικά Πετρωτά.

Η Μαρία Γκουγκουσκίδου δεσμεύτηκε για τις προτάσεις του τοπικού ψηφοδελτίου και κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής όλοι μαζί «να σταματήσουμε τη φθίνουσα πορεία των χωριών μας και να χτίσουμε από τα κάτω το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης του Δήμου της Ορεστιάδας».