ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ

Συχνά τον τελευταίο καιρό ο κος Δήμαρχος με μέμφεται γιατί αναφέρομαι στα άλυτα προβλήματα του Δήμου, όπως στην κατάσταση του οδικού δικτύου, τονίζοντας μάλιστα ότι τα προβλήματα αυτά προϋπήρχαν και κατά την περίοδο 2010-2014, όταν εγώ ήμουν Περιφερειακή Σύμβουλος, εννοώντας φυσικά ότι δεν έκανα κάτι για να λυθούν.

Θα ήθελα εδώ να τονίσω καθαρά και δυνατά. 
Πρώτον, είμαστε εδώ ως αντιπολίτευση για να προβάλλουμε τα προβλήματα προκειμένου να λυθούν, όπως άλλωστε κάναμε όλη την τετραετία. Δεν είμαστε εδώ για να χειροκροτούμε τον Δήμαρχο.

Δεύτερον, πράγματι τα προβλήματα αυτά υπήρχαν και κατά την περίοδο που ήμουν Περιφερειακή Σύμβουλος. Και παραιτήθηκα διότι δεν προωθούνταν λύσεις. Ενώ ο κος Δήμαρχος κάνοντας χιούμορ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι απαιτούνται 700 χρόνια για να λυθεί το πρόβλημα του οδικού δικτύου.

Εγώ είχα τη γενναιότητα να παραιτηθώ, αντίθετα ο απερχόμενος Δήμαρχος έκανε πλάκα με τα οξυμένα προβλήματα που βασανίζουν τους Δημότες. Οι Δημότες συγκρίνουν συμπεριφορές. Πήρε βαθμό κάτω απ’ την βάση ο Δήμαρχος. Ο πολιτικός τους χρόνος έχει τελειώσει. Τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου θα τα λύσει μια άλλη Δημοτική Παράταξη. Μια Δημοτική Παράταξη που ξέρει και μπορεί να λύνει προβλήματα.