ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας με τη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” στα γραφεία της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος των επαγγελματιών και βιοτεχνών, κ. Χρήστος Τσομπανίδης, αναφέρθηκε στα οξυμένα προβλήματα του κλάδου, που εντείνονται από την κακή όψη της πόλης, που αποτρέπει επισκέψεις τουριστών και από τη συνήθεια των καταναλωτών να επισκέπτονται και να ψωνίζουν από αγορές γειτονικών χωρών, ιδίως μετά την υποτίμηση της Τουρκικής λίρας.

Η υποψήφια δήμαρχος, κα Μαρία Γκουγκουσκίδου, ανέφερε ότι το πρόβλημα των επαγγελματιών και βιοτεχνών είναι πρόβλημα όλης της τοπικής κοινωνίας και ζήτησε να είναι τα δύο μέρη σε διαρκή επικοινωνία, ενόψει μάλιστα και της εκπόνησης του προγράμματος της δημοτικής παράταξης που ηγείται και θα αφορά τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την αστική ανάπλαση του κέντρου της πόλης.

Αντηλλάγησαν απόψεις για τη μείωση του εργατικού κόστους των επιχειρήσεων, τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, την αύξηση του διαθεσίμου εισοδήματος των νοικοκυριών και για δομικά μέτρα που θα αλλάξουν τη μοίρα της περιοχής.Τέλος, η κα Γκουγκουσκίδου δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις με εξειδικευμένα μέτρα για τα θέματα της αγοράς και κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης να παραβρεθεί στη σχετική εκδήλωση.

Ορεστιάδα 12 Δεκεμβρίου 2018
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ

Φωτογραφικό υλικό απο την συνάντηση