Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΙΒΒΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ

Η επιτυχία μιας δημοτικής αρχής απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Χρειάζονται άτομα καταξιωμένα στην κοινωνία, που έχουν διάθεση με μεθοδικότητα και σχέδιο ρεαλιστικό να εργασθούν για το συμφέρον των πολιτών.
Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου με τον ιατρό Θωμά Σιββά και συμφώνησαν την ένταξή του στην παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”, ώστε από κοινού να προσπαθήσουν για μια Ορεστιάδα από την Αρχή.


Ο κος Σιββάς δήλωσε “Ευχαριστώ την κα Γκουγκουσκίδου για την πρόσκληση να ενταχθώ στη δύναμη της παράταξης που ηγείται. Υπόσχομαι να προσφέρω όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου για να βελτιώσουμε τη ζωή των δημοτών μας”.

Ο Θωμάς Σιββάς είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. Υπηρέτησε το Αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας και από το 1994 υπηρετεί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, εξελισσόμενος στις βαθμίδες ιεραρχίας, έως την ανώτατη, του συντονιστή διευθυντή της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στην οποία υπηρετεί εδώ και μια δεκαετία.