ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ κας ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Με σχετική ανακοίνωση ο απόστρατος Aξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, κ. Χρόνης Διαμαντίδης, στηρίζει τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” και την υποψήφια δήμαρχο κα Μαρία Γκουγκουσκίδου, δηλώνει δε παρών στη μάχη του Μαΐου.

Έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση: “Επί 25 χρόνια υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης την πατρίδα. Με την ίδια αφοσίωση θα υπηρετήσω τον τόπο μας και τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο. Στο πρόσωπο της κας Γκουγκουσκίδου διακρίνω τη δήμαρχο με την επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια που θα σπρώξει προς το μέλλον τον Δήμο μας.” 

Η κα Γκουγκουσκίδου δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ο κ. Διαμαντίδης αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και εντάσσεται στη δημοτική μας παράταξη. Με τις γνώσεις, την εμπειρία και την ευθύνη που τον διακρίνει στη διαχείριση σύνθετων προβλημάτων θα βοηθήσει να φτιάξουμε έναν αποτελεσματικό Δήμο.” 

Ο κ. Χρόνης Διαμαντίδης είναι πτυχιούχος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, υπηρέτησε επί 25 χρόνια σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, τελείωσε όλες τις σχολές και τα σχολεία που προβλέπονταν σε κάθε βαθμό του και αποστρατεύτηκε το έτος 2010 με τον βαθμό του Σμηναγού.