Με Τη Γκουγκουσκίδου Κατεβαίνει Στις Δημοτικές Εκλογές Ο κ. Βασίλης Δροσίδης

ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΚΙΔΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΙΔΗΣ

Άνθρωποι από όλους τους εργασιακούς χώρους εντάσσονται στη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας |Τόπος να Ζω”.Ο κ. Βασίλης Δροσίδης συναντήθηκε με την κ. Γκουγκουσκίδου και αποφάσισαν από κοινού να προσπαθήσουν για το μέλλον του τόπου.

Ο κ. Δροσίδης δήλωσε: Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση της κ. Γκουγκουσκίδου να ενταχθώ στη δημοτική παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος να Ζω”. Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, άλλα με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες και νοοτροπία. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου, του Δήμου Ορεστιάδας. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

Η υποψήφια δήμαρχος δήλωσε: Άνθρωποι της εργασίας, ενεργοί πολίτες, άνθρωποι που αγαπούν άλλα και ανησυχούν για τον τόπο είναι μαζί μας. Καλωσορίζω τον κ. Βασίλη Δροσίδη στην παράταξή μας. Θα είναι μαζί μας στη μάχη των εκλογών. Τον Μάιο τελειώνουμε με την ανεπάρκεια, την παγιωμένη αδιαφορία, που οδηγούν στην παρακμή που βιώνουμε.

Ο κ. Βασίλης Δροσίδης είναι 56 ετών, δασοφύλακας στο Δασονομείο Ορεστιάδας εδώ και 27 χρόνια, απόφοιτος Σχολής Δασοθηροφυλάκων.