Με Τη Γκουγκουσκίδου Κατεβαίνει Στις Δημοτικές Εκλογές Ο Νοσηλευτής Αναστάσιος Κερέμης

Τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια οράματα με τη δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ» μοιράζεται ο νοσηλευτής κ. Αναστάσιος Κερέμης. Συναντήθηκαν μετά από πρωτοβουλία της κ. Γκουγκουσκίδου και συμφώνησαν από κοινού να δώσουν την εκλογική μάχη του Μαΐου για μια Νέα Ορεστιάδα

Περιχαρής ο κ. Κερέμης δήλωσε: «Είναι φανερό ότι ο αγαπημένος μας τόπος βρίσκεται σε παρακμή. Στη μείωση των εισοδημάτων και την ανασφάλεια για το αύριο προστέθηκε τα τελευταία χρόνια και το αίσθημα της εγκατάλειψης και της απογοήτευσης.
Η υπάρχουσα δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να εμπνεύσει και να λύσει προβλήματα. Στο πρόσωπο της κ. Γκουγκουσκίδου είδα τη δήμαρχο που φέρνει την ελπίδα, την αξιοκρατία, το χτύπημα των μικρών τοπικών συμφερόντων. Είδα την ανεξάρτητη πολιτικό που δεν παίρνει εντολές από κόμματα και παράγοντες. Η επιλογή να συνεργαστώ με την κ. Γκουγκουσκίδου και τη δημοτική της ομάδα ήταν για μένα μονόδρομος.»

Η κ. Γκουγκουσκίδου από τη μεριά της δήλωσε: «ο κ. Κερέμης ανήκει στη γενιά εκείνη που αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης. Η παραγωγική γενιά αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να σταματήσουμε την παρακμή. Να τελειώνουμε με την αδράνεια και τα κούφια λόγια. Χρειάζεται ελπίδα για να συμμετέχουν όλοι, χρειάζεται δουλειά και σοβαρότητα στις αποφάσεις και τη διοίκηση. Χαιρόμαστε για την απόφαση του Τάσου και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της δημοτικής μας παράταξης.»

Ο Αναστάσιος Κερέμης είναι 41 ετών, κατάγεται από τον Κέραμο, όπου και ζει.
Απόφοιτος της νοσηλευτικής σχολής Αλεξανδρούπολης, υπηρετεί ως νοσηλευτής εδώ και 15 έτη σε δημόσιες μονάδες υγείας εκ των οποίων τα 4 τελευταία στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου.