Με Τους Τριγωνιώτες Της Αθήνας Η κ. Γκουγκουσκίδου.Την Υποδέχτηκαν Με Χειροκροτήματα Και Ενθουσιασμό.

Στην ετήσια εκδήλωση – χοροεσπερίδα του συλλόγου Τριγωνιωτών Αθήνας παραβρέθηκε η κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος κ. Χρήστος Δεληδήμου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την ευχαρίστησαν για την παρουσία της. Η διοργάνωση ήταν άρτια, ενώ το παρόν έδωσαν εκατοντάδες Τριγωνιώτες.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η υποψήφια Δήμαρχος είπε μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε για την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για εσάς τους Τριγωνιώτες της διασποράς και θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε ανοιχτούς τους διαύλους της επικοινωνίας και συνεργασίας».

Αναφέρθηκε στο δημογραφικό, το κορυφαίο πρόβλημα του Τριγώνου και με δραματικό τόνο υποστήριξε: «Αν μέσα στα επόμενα χρόνια δεν υπάρξει αναστροφή, είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα από τα 17 χωριά μας θα έχουν ελάχιστους κάτοικους».

Τέλος τους κάλεσε «Να βρούμε τον τρόπο να οργανώσουμε όχι μόνο το δίκτυο του Τριγώνου, αλλά ολοκλήρου του Δήμου Ορεστιάδας. Θα είναι μια ανεκτίμητη προσφορά στον τόπο μας» κατέληξε.

Οι Τριγωνιώτες της Αθήνας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την κ. Γκουγκουσκίδου. Την χειροκρότησαν και της ευχήθηκαν του χρόνου να τους επισκεφθεί στην ίδια εκδήλωση με την ιδιότητα του Δημάρχου. Η υποψήφια Δήμαρχος συγκινημένη τους υποσχέθηκε ότι θα δώσει τα πάντα για να ανακάμψει και να μείνει ζωντανός ο ευλογημένος τόπος τους.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.