Με Τη Γκουγκουσκίδου Κατεβαίνει Στις Δημοτικές Εκλογές Ο Αγρότης Γιάννης Θεοχαρίδης

Το Αγροτικό πρόβλημα είναι επίκαιρο. Οι Αγρότες προετοιμάζουν κινητοποιήσεις και διεκδικούν λύση των δίκαιων αιτημάτων. Η Δημοτική Παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω» ενισχύει το ψηφοδέλτιό της με αγρότες προκειμένου να δυναμώσουν οι θετικές φωνές υπέρ των αγροτών, αλλά και να μπορέσουν να εκφρασθούν αναλογικά στο Νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη Φτελιά συναντήθηκαν η κα Γκουγκουσκίδου και ο κ. Γιάννης Θεοχαρίδης προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον των αγροτών στον Βόρειο Έβρο. Έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν από κοινού να πορευθούν στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές μέσα απ’ τα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος Να Ζω».

Ο κος Θεοχαρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε:
«Χαίρομαι που θα συμμετέχω στην προσπάθεια μαζί με την κα Γκουγκουσκίδου και τους άξιους συνεργάτες της, ν’ αλλάξουμε την κατάσταση στον Δήμο Ορεστιάδας. Η κα Γκουγκουσκίδου ήταν πάντα κοντά στους αγρότες, ξέρει τα προβλήματα και συμφωνήσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας μ’ αυτούς που θέλουν να ζουν αξιοπρεπώς οι αγρότες και οι οικογένειές τους. Η Μαρία είναι οραματιστής πολιτικός και ταυτόχρονα ρεαλιστής. Οι αγρότες ξέρουμε να προσπαθούμε σκληρά. Στο τέλος θα πετύχουμε».

Η κα Γκουγκουσκίδου απ’ τη μεριά της φανερά ικανοποιημένη, δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον κο Θεοχαρίδη στη Δημοτική μας Παράταξη. Ενισχύουμε τη φωνή μας υπέρ των αγροτών, δεν κρατάμε ισορροπίες. Αναγνωρίζουμε το Αγροτικό ως κυρίαρχο πρόβλημα των κατοίκων του Δήμου. Με κατεστραμμένους αγρότες η κοινωνική συνοχή δεν μπορεί να διατηρηθεί. Με τον Γιάννη και τους άλλους αγρότες θα είμαστε μπροστά στη μάχη για τους Αγρότες».

Ο Γιάννης Θεοχαρίδης είναι αγρότης, γεννήθηκε και διαμένει στη Φτελιά, είναι 51 ετών παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.