Στη Λαϊκή Αγορά Στα Δίκαια Βρέθηκε Η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Στη λαϊκή των Δικαίων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η κ Γκουγκουσκίδου. Συνομίλησε με τους καταναλωτές, με παραγωγούς και εμπόρους. Άκουσε παράπονα για τις δυσκολίες που βιώνουν, για την εγκατάλειψη από το κράτος και τη δημαρχιακή αρχή. Ο κόσμος ήταν εκδηλωτικός, ζεστός με την υπ. Δήμαρχο, την προέτρεπαν να συνεχίσει τον αγώνα και ενθουσιασμένοι δήλωναν ότι είναι στο πλευρό της. Στη συνέχεια σε καφέ της περιοχής οι θαμώνες κέρασαν καφεδάκι.

Την Παρασκευή επίσης το απόγευμα συναντήθηκε με κατοίκους της Σαγήνης για δεύτερη φορά. Οι δημότες της συνοικίας ήθελαν να επικαιροποιήσουν τα προβλήματα και αιτήματα που έχουν από το Δήμο. Αναφέρθηκαν στην άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου, την ελλιπή καθαριότητα, στο αφρόντιστο πάρκο Σαγήνης, στο πρόβλημα του πάρκινγκ, στην απουσία δημοτικών τουαλετών, στην απουσία διαβάσεων. Ειδική αναφορά έγινε για θέματα που αφορούν τις αγροτικές δραστηριότητες. Ζήτησαν με κάθε κόστος να παραμείνει ανοιχτό το εργοστάσιο της Ζάχαρης για να σωθεί η τευτλοκαλλιέργεια. Να καταβάλει επιτέλους το κράτος τις αποζημιώσεις, να αποκατασταθούν οι κατεστραμμένοι αγροτικοί δρόμοι, να ενισχυθούν τα αναχώματα του Έβρου και να υπογειοποιηθούν τα αρδευτικά δίκτυα. Τέλος τόνισαν το υψηλό κόστος που πληρώνουν για το νερό άρδευσης.

Η κ. Γκουγκουσκίδου τους τόνισε: “Δεν είμαι εδώ για να μοιράζω υποσχέσεις. Δεσμεύομαι όμως ότι τα θέματα καθημερινότητας που σας ταλαιπωρούν και είναι σχεδόν όλα αρμοδιότητα, καθήκοντα του δημάρχου θα τα προωθήσουμε με προτεραιότητα. Θα απαλλάξουμε την κοινωνία μας από προβλήματα που δυσκολεύουν τις δραστηριότητες και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Όσο για το εργοστάσιο δίνουμε μάχη για να κρατηθεί ανοιχτό.”Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν την υποψήφια Δήμαρχο που βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά τους. “Με τη Μαρία μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση”, δήλωσαν.