Δήλωση Έντγκαρ Νικολαΐδης: Η Μαρία Είναι Ασυμβίβαστη.Κατεβαίνω Με Τον Συνδυασμό Της

Ενεργοί πολίτες απ’ όλο το φάσμα της κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής εντάσσονται στα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”. Ο Έντγκαρ Νικολαΐδης, δραστήριο μέλος της κοινότητας των Αρμενικής καταγωγής Ελλήνων της Ορεστιάδας, συναντήθηκε με την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου και έδωσαν τα χέρια, για τη συμμετοχή του κ. Νικολαΐδη στις εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Νικολαΐδης δήλωσε σχετικά: Η γειτονιά μας είναι εγκαταλειμμένη και όχι μόνο η δική μας. Η πόλη και τα χωριά μας χρειάζονται φροντίδα για να βελτιωθεί η ζωή μας. Χρειάζεται να δώσουμε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στην πόλη μας. Να μας αγκαλιάζει όλους. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω ν’ αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Η κ. Γκουγκουσκίδου είναι ασυμβίβαστη, ξέρει να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, αλλά γνωρίζω ότι έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. Στηρίζει το δίκιο και τους αδύναμους.

Η κ. Γκουγκουσκίδου είπε τα παρακάτω: Καλωσορίζω τον κ. Νικολαΐδη στην παράταξη και τα ψηφοδέλτιά μας. Με τον Έντγκαρ θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο. Να χτυπήσουμε τις διακρίσεις και τους αποκλεισμένους. Σε καλωσορίζω Έντγκαρ. Είμαι σίγουρη ότι σε συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα των άξιων συνεργατών, θα καταφέρουμε σημαντικά πράγματα για τους ανθρώπους και τον Δήμο.

Ο Έντγκαρ Νικολαΐδης είναι Έλληνας, Αρμενικής καταγωγής, παντρεμένος με δυο παιδιά