Η Ιδιωτική Υπάλληλος κ. Κωνσταντίνα Μπακαλκώστη Στηρίζει Μαρία Γκουγκουσκίδου

Νέοι άνθρωποι, άνθρωποι δημιουργικοί, άνθρωποι της εργασίας, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό περιβάλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους, συσπειρώνονται στις τάξεις της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω”.

Η ιδιωτική υπάλληλος Κωνσταντίνα Μπακάλκωστη συναντήθηκε με την κα Γκουγκουσκίδου και συμφώνησαν να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της δημοτικής παράταξης ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

Περιχαρής η κα Μπακάλκωστη προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Συμφωνώ με τις αξίες και τις αρχές της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω». Εκτιμώ στην κ. Γκουγκουσκίδου τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα προβλήματα του τόπου μας και τις λύσεις που προτείνει. Παίρνω υπόψη μου ότι δεν ευθύνεται για την άσχημη εικόνα του Δήμου. Έχει τις γνώσεις να οργανώσει με αξιοκρατία τον Δήμο και να κάνει τη διαφορά. Μαζί με τους άξιους συνεργάτες της θα δουλέψουμε ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».

Η κα Γκουγκουσκίδου από τη μεριά της δήλωσε: «Καλωσορίζω την κα Μπακάλκωστη στην παράταξή μας, αντιπροσωπεύει εκείνες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν, να εργασθούν, να ζήσουν στον τόπο μας. Ο τόπος όμως πρέπει να γίνει καλύτερος για να μπορέσουν να μείνουν και τα παιδιά που μεγαλώνουμε. Με τις γνώσεις και την ενέργειά της θα συμβάλλει να λύσουμε ουσιαστικά προβλήματα που αφορούν την οικογένεια, τις κοινωνικές δομές, τα σχολεία των παιδιών, την αλληλεγγύη στους πιο αδύναμους. Καλώς ήρθες Κωνσταντίνα, καλή δύναμη και καλόν αγώνα».

Η κ. Κωνσταντίνα Μπακάλκωστη είναι ιδιωτική υπάλληλος, 39 ετών, απόφοιτη του τμήματος Μηχανολόγων ΕΠΑΛ, παντρεμένη με 2 παιδιά.

Ορεστιάδα 26 Φεβρουαρίου 2019
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ