Ο Επιχειρηματίας Γιώργος Τσολακίδης – Πρόεδρος Της Ομάδας Βόλεϊ «ΑΘΛΟΣ» Υποψήφιος Με Τη Γκουγκουσκίδου

Άνθρωποι της δημιουργίας, άνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και του αθλητισμού, άνθρωποι που αγωνιούν για το αύριο του τόπου μας, στηρίζουν τη Δημοτική Παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» και την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Γκουγκουσκίδου. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Τσολακίδης, που δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας κρεάτων, συναντήθηκε με την κ. Γκουγκουσκίδου και συμφώνησαν τη συμμετοχή του επιχειρηματία στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης στις εκλογές του Μαΐου. 

Ο κ. Τσολακίδης δήλωσε σχετικά:
Στον Δήμο πρέπει να υπάρξει αλλαγή διοίκησης. Η κα Γκουγκουσκίδου είναι ο μόνος αυτοδιοικητικός παράγοντας που στήριξε με συγκεκριμένα μέτρα τους επαγγελματίες και την επιχειρηματικότητα. Μίλησε για μείωση του ΦΠΑ, μίλησε για μείωση των δημοτικών τελών. Η παρουσία της στους κοινωνικούς και αθλητικούς χώρους είναι διαχρονική και ουσιαστική. Στο πρόσωπο της Μαρίας βλέπω τη Δήμαρχο που θα οδηγήσει μπροστά τον Δήμο και την κοινωνία μας. Γι΄αυτό το σκοπό θα αγωνιστώ κι εγώ, μαζί με τους υπόλοιπους άξιους συνεργάτες της.

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε: Καλωσορίζουμε τον κ. Τσολακίδη στη δημοτική μας παράταξη. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη δημιουργίας προϊόντων και θέσεων εργασίας, αναγνωρίζουμε την αξία της επιχειρηματικότητας. Καλούμε τους επιχειρηματίες, όσους δραστηριοποιούνται ήδη στον τόπο μας, τους επιχειρηματίας της διασποράς ή επιχειρηματίες που βρίσκουν ελκυστικό τον Βόρειο Έβρο να επενδύσουν και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό γι΄αυτούς αλλά και την κοινωνία μας. Ο Γιώργος θα βοηθήσει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του Δήμου, στα θέματα του αθλητισμού και της νεολαίας. Του εύχομαι «καλόν αγώνα».

Ο κ. Γιώργος Τσολακίδης είναι 49 ετών, Διευθύνων Σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης επεξεργασίας κρεάτων ΚΟΣΜΟΣ ΑΕ. Είναι πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ «ΑΘΛΟΣ» Ορεστιάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.