Ο Εργοδηγός Δημοσίων Και Ιδιωτικών Έργων Νάκης Ελμαζούδης Υποψήφιος Με Την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Σε έναν γλυκό πονοκέφαλο έχει μετατραπεί πλέον η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» για τους επιτελείς της. Άνθρωποι άξιοι, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις, άνθρωποι από διαφορετικές αφετηρίες, συναντώνται στην επιθυμία να συμμετέχουν ενεργά στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου μαζί με τη Μαρία.

Ο εργοδηγός Νάκης (Λογαρινός) Ελμαζούδης συναντήθηκε με την Υποψήφια Δήμαρχο, έδωσαν τα χέρια, και έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Νιώθω τυχερός και υπερήφανος, που μαζί με τη Μαρία και τους συνεργάτες της, θα προσπαθήσουμε για το αυτονόητο. Να ανεβάσουμε επίπεδο τον Δήμο Ορεστιάδας. Να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε όραμα και προοπτικές. Η προηγούμενη τετραετία ήταν μια χαμένη τετραετία για την περιοχή μας. Αλήθεια, έγινε κάτι σημαντικό, κάποιο έργο πνοής τα τελευταία 4 χρόνια, προκειμένου να συζητήσουμε γι΄αυτό; Απολύτως τίποτε. Γι΄αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε σελίδα. Ο καλύτερος οδηγός για να μας πάει στη νέα εποχή είναι η κυρία Γκουγκουσκίδου. Με την Μαρία θα πάμε μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι από την Δημαρχιακή θέση θα γράψει ιστορία.»

Η κ. Γκουγκουσκίδου δήλωσε:
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κύριος Ελμαζούδης συμμετέχει στον εκλογικό μας συνδυασμό. Αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους που παρά τις δυσκολίες δεν τα παρατάνε, δεν το βάζουν κάτω. Έχουμε κι εμείς την ίδια νοοτροπία. Παρόλες τις δυσκολίες και τις αρνητικές συγκυρίες θα παλέψουμε για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Τα δύσκολα χρόνια και η περίοδος Μαυρίδη φτάνουν στο τέλος τους και θα τα αφήσουμε πίσω. Νέες δυνάμεις που δεν ευθύνονται για την παρακμή θα πρωταγωνιστήσουν. Μαζί με τον Νάκη και τους άλλους συνοδοιπόρους της Δημοτικής μας Παράταξης θα είμαστε στην πρώτη γραμμή. Εκεί που μας θέλουν οι δημότες μας.»

Ο Νάκης (Λογαρινός) Ελμαζουδης είναι εργοδηγός δημοσίων και ιδιωτικών έργων, 49 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί.