Στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Και Αποκατάστασης Η Μαρία Γκουγκουσκίδου

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” Μαρία Γκουγκουσκίδου επισκέφθηκε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) της Ορεστιάδας.
Συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Σταμάτη Ματέλα και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΕΦΙΑΠ.

Το ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί κρίσιμη προνοιακή δομή του Υπουργείου Υγείας και υπάγεται διοικητικά στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, είναι δε η μοναδική τέτοιου είδους δομή στο Νομό Έβρου, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τον Δήμο Ορεστιάδας. Το ΚΕΦΙΑΠ παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κοινωνιολόγου, ψυχολόγου, εργασιοθεραπευτή, λογοθεραπευτή, φυσιοθεραπευτή σε όσους δημότες μας το έχουν ανάγκη. 

Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία και αλληλοβοήθεια μεταξύ των προνοιακών δομών του Δήμου και αυτών της Πολιτείας καθώς και όλων των υπόλοιπων εθελοντικών κοινωνικών οργανώσεων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η πολύπλευρη και αποτελεσματική στήριξη όσων χρήζουν ανάλογων υπηρεσιών.