Η κ. Βασιλική Κεσογλίδου Στηρίζει Τη Μαρία

Άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι η προκοπή του τόπου χρειάζεται και τη δική τους ενεργή προσπάθεια, άνδρες και γυναίκες που θέλουν σταθερότητα και ανάπτυξη, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, συναντώνται στη Δημοτική Παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω». 


Η κ. Βασιλική Κεσογλίδου συναντήθηκε με την κα Γκουγκουσκίδου, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.


Αμέσως μετά η κα Κεσογλίδου προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: «Πρώτη φορά αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά. Μετά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα καθορίσουν τις ζωές τις δικές μας και των επόμενων γενεών. Θέλω να επηρεάσω θετικά αυτές τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η κα Γκουγκουσκιδου είναι μια συγκροτημένη επιστήμονας που αγαπάει τον τόπο μας, που γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις. Δηλώνω χωρίς επιφυλάξεις. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μαρία».

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε: «Χαίρομαι που η κα Κεσογλίδου αποδέχτηκε την πρότασή μας για τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας. Η απόφασή της δείχνει ότι άνθρωποι που μέχρι χθες δεν κατανοούσαν την ανάγκη της συμμετοχής, σήμερα θέλουν να συνδιαμορφώσουν τις αποφάσεις και τις ενέργειες της επόμενης μέρας. Η προσωπική της εμπειρία θα είναι πολύτιμη για να σχεδιάσουμε αναπτυξιακά μέτρα, ομαδικές πρωτοβουλίες αγροτών, να βελτιώσουμε τη δημοτική διοικητική μηχανή. Σε καλωσορίζω Βάσω στην ομάδα της νίκης.»

Η Βασιλική Κεσογλίδου είναι 45 ετών, απόφοιτος ΙΕΚ, στην ειδικότητα διοικητικό – οικονομικό στέλεχος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Εργάστηκε επί 18 έτη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας και στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος – Κατάστημα Βύσσας. Κατάγεται από τη Βύσσα, είναι παντρεμένη με 2 παιδιά.