Ο Στρατιωτικός κ. Δερμεντζής Κατεβαίνει Στις Δημοτικές Εκλογές Με Τη Μαρία Γκουγκουσκίδου

Άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο μας ζητούν την ανατροπή. Να φύγει η αποτυχημένη σημερινή διοίκηση του Δήμου. Είχαν τον χρόνο τους και δεν τα κατάφεραν. Θα παραδώσουν τον Δήμο σε χειρότερη κατάσταση από ότι τον παρέλαβαν. Υποσχέθηκαν τα πάντα και δεν πέτυχαν τίποτε. Αλήθεια, όταν θα φύγουν, για ποιο έργο θα τους θυμάται ο κόσμος; Μάλλον για την ανυπαρξία έργου θα καταγραφούν στην ιστορία της Ορεστιάδας.

Στη Δημοτική παράταξη «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» συναντώνται άνθρωποι που στοχεύουν σε μια διαφορετική δημοτική διοίκηση. Ο κύριος Ηλίας Δερμεντζής αποδέχτηκε την πρόταση της κ. Γκουγκουσκίδου και συμμετέχει στα ψηφοδέλτια και τις εκλογές του Μαΐου.

Ακολούθως γεμάτος αποφασιστικότητα δήλωσε: «Θα αλλάξουμε τα πράγματα στον Δήμο. Θα υπάρξει επιτέλους αξιοκρατία. Θα υπάρξουν ίσες ευκαιρίες για όλους. Τέρμα η ευνοιοκρατία και οι ημέτεροι. Θα έρθουν άνθρωποι που δεν βολεύονται με το ρουσφέτι, που αποστρέφονται τη λογική «οι δικοί μας και οι άλλοι». Η Μαρία πιστεύει στη δικαιοσύνη, πιστεύει στην αξιοκρατία, πιστεύει στη διαφάνεια. Με τη Μαρία θα υπάρξει κανονικότητα.»

Η υποψήφια δήμαρχος δήλωσε με τη σειρά της: «Η συμμετοχή του Ηλία μας δημιουργεί αισιοδοξία και θετικά συναισθήματα. Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες στα ψηφοδέλτιά μας, αλλά το σπουδαιότερο με την υποστήριξη της κοινωνίας, θα φέρουμε το νέο. Χωρίς αποκλεισμούς θα προχωρήσουμε μπροστά. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν. Αγκαλιάζουμε την κοινωνία δημιουργούμε ίσες προοπτικές για όλα τα παιδιά του κόσμου. Ηλία σε καλωσορίζω στη μεγάλη δημοτική μας οικογένεια».

Ο Ηλίας Δερμεντζής είναι 50 ετών, κατάγεται από τη Μικρή Δοξιπάρα. Απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό από το 1995. Σήμερα με τον βαθμό του Αρχιλοχία Πεζικού υπηρετεί στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ορεστιάδας. Είναι παντρεμένος, από τον γάμο του απέκτησε 2 κόρες.