Ο Μηχανολόγος – Μηχανικός Νικόλαος Τσάμης Κατεβαίνει Στις Εκλογές Με Τη Μαρία Γκουγκουσκίδου

Συνεχίζουμε να στελεχώνουμε το ψηφοδέλτιό μας με άξιους ανθρώπους. Με ανθρώπους που ξέρουν να δημιουργούν, που θέλουν να προσπαθήσουν, με ανθρώπους που διακρίνονται για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες, με ανθρώπους που αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες όλων των Δημοτών. Με ανθρώπους που αγωνίζονται να μην υπάρχουν κοινωνικά στερεότυπα, να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Με ανθρώπους που δεν αποδέχονται το γκρίζο, το τέλμα, τη διαίρεση, την αδιαφάνεια των απευθείας αναθέσεων της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. 

Ο Μηχανολόγος- Μηχανικός κ. Νικόλαος Τσάμης συναντήθηκε με την κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου, την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω» και συμφώνησαν τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού. 

Ο κος Τσάμης δήλωσε:
Με τη Μαρία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και αρχές που αναφέρονται στον άνθρωπο και στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται και λειτουργεί. Με τη Μαρία μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για την κατάσταση που βιώνουμε και την αδυναμία ουσιαστικής παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής. Η αλλαγή φρουράς στο Δημαρχείο είναι επιτακτική. Η Μαρία είναι ένας άξιος άνθρωπος και μ’ αυτήν στη Δημαρχία θα γυρίσουμε σελίδα. 

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε:
Καλωσορίζω τον κ. Τσάμη στην οικογένεια της Δημοτικής μας Παράταξης. Η συμμετοχή του σηματοδοτεί την προσήλωσή μας στον Άνθρωπο. Να βελτιώσουμε τη ζωή του, το περιβάλλον που διαβιεί, τις ευκαιρίες που έχει να απασχοληθεί. Να δημιουργήσουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές κοινωνικές υπηρεσίες, να αυξήσουμε την προσβασιμότητα στους δημόσιους χώρους. Αλλά σηματοδοτεί και την πίστη μας ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προκόψουν, να δημιουργήσουν, να προσφέρουν, να ευτυχήσουν. Καλώς ήρθες Νίκο και Καλή Δύναμη.

Ο κος Νικόλαος Τσάμης είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός, απόφοιτος ΤΕΙ, εργάστηκε στην εταιρία TOYOTA ως υπεύθυνος τμήματος εξυπηρέτησης πελατών και μάρκετινγκ. Εργάστηκε, επίσης, ως εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Ορεστιάδας. Υπήρξε για 4 χρόνια Πρόεδρος και 4 χρόνια Γραμματέας του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου – Παράρτημα Ορεστιάδας. Είναι αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία – ΕΣΑμεΑ. Προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ορεστιάδας. Είναι 52 ετών, παντρεμένος με 3 παιδιά.