Οι Νέοι Απαιτούν Τις Δικές Τους Ευκαιρίες. Η 23ων Χρονών Χαρά Γεωργουσίδου Στηρίζει Την Μαρία Γκουγκουσκίδου

Για τη δική μας παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ” οι νέοι δεν έχουν μόνο δικαιώματα. Έχουν και υποχρεώσεις, έχουν και καθήκοντα. Τους αναθέτουμε την ευθύνη να βγουν μπροστά, να παρουσιάσουν σχέδια και δράσεις, να πετύχουν εκεί που απέτυχαν οι προηγούμενες γενιές. Οι νέοι μπορούν να βρουν λύσεις, γιατί έχουν γνώσεις, δεν ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε, πιστεύουν στην αξιοκρατία και στις ίσες ευκαιρίες.

Ένα νέο κορίτσι, η 23χρονη Χαρά Γεωργουσίδου συναντήθηκε με την επικεφαλής της Δημοτικής μας παράταξης, Μαρία Γκουγκουσκίδου και συμφώνησαν την ενεργητική συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια των εκλογών του Μαΐου.

Αμέσως μετά η κ. Χαρά Γεωργουσίδου δήλωσε:
Το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον που ζούμε δεν μας αξίζει. Το γκρίζο που υπάρχει στη ζωή μας πρέπει να φύγει. Οι συνθήκες της καθημερινότητας, της άθλησης, της μόρφωσης, της διασκέδασης χρειάζεται να βελτιωθούν. Η δημοτική αρχή που συμβιβάστηκε με το ρουσφέτι, την αδράνεια, το μέτριο, με τη λογική “οι δικοί μας και οι άλλοι” πρέπει να ανατραπεί. Οι νέοι ψάχνουν τις δικές τους ευκαιρίες να προσφέρουν, να ανασάνουν. Την κ. Γκουγκουσκίδου δεν την γνώριζα, την παρακολουθούσα το τελευταίο διάστημα από τα social media. Μου έκαναν κλικ οι θέσεις της για τους ΑΜΕΑ, για τα παιδιά με καρκίνο, για τη διαφάνεια, για τα αδέσποτα ζώα, για τη δημοκρατικότητα στη δημοτική τηλεόραση. Με κέρδισε με την αγωνιστικότητά της. Στηρίζω Μαρία με κλειστά μάτια.

Η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Γκουγκουσκίδου δήλωσε :
Όχι απλώς εμπιστευόμαστε τους νέους, αλλά θα τους αναθέσουμε να φέρουν σε πέρας κρίσιμους τομείς. Οι νέοι μπορούν να κάνουν τις ζωές μας καλύτερες. Η εμπειρία από μόνη της δεν είναι αποτελεσματική. Οι έμπειροι που διοικούν τώρα το Δήμο μας τι κατάφεραν? Απλώς έκαναν τα πράγματα χειρότερα απ’ ότι ήταν πριν. Με τους νέους μπροστά μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν όμορφο Δήμο που αξίζει κάποιος να ζει. Σε καλωσορίζω Χαρά. Είναι τιμή μου που δέχτηκες να είσαι μαζί μας.

Η Χαρίκλεια (Χαρά) Γεωργουσίδου είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας. Μιλάει Αγγλικά, ασχολείται με την κεραμική και την ποδηλασία. Είναι φιλόζωη. Είναι 23 ετών και ζει με τους γονείς και τα δύο αδέλφια της στον Σάκκο.