Μαρία Μανάβη, Ευάγγελος Ντινούδης Και Ιωάννης Γεωργιτσόπουλος Στηρίζουν Τη Μαρία

Άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Στον επαγγελματικό στίβο, πετυχαίνοντας επιδόσεις σημαντικές για τις οικογένειές τους και την τοπική οικονομία. Στον κοινωνικό στίβο, συμμετέχοντας σε συλλογικότητες, προσπαθώντας να βελτιώσουν τους όρους εργασίας συναδέλφων και ενεργητικών πολιτών. Άνθρωποι που θα μπορούσαν αλλά δεν εγκαταλείπουν, δεν τα παρατούν, γιατί ακόμα έχουν το άγχος της προσφοράς για τους δικούς τους και τον Βόρειο Έβρο.

Άνθρωποι άξιοι, που κάτι έχουν να πουν στην κοινωνία, δίνουν τα χέρια, ενώνουν δυνάμεις και στηρίζουν την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω” και τη Μαρία Γκουγκουσκίδου. Η Μαρία Μανάβη, ο Ευάγγελος Ντινούδης και ο Γιάννης Γεωργιτσόπουλος συναντήθηκαν με τη Μαρία και συμφώνησαν τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης.

Αμέσως μετά δήλωσαν:
Μαρία Μανάβη: “Είναι φανερό ότι χρειάζεται ο Δήμος να γίνει πιο αποτελεσματικός. Να στηρίξει αναπτυξιακές προσπάθειες, να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η κα Γκουγκουσκίδου ξέρει να βάζει στόχους και να αγωνίζεται για την επίτευξή τους. Μας το αποδεικνύει αυτό η μέχρι τώρα πορεία της. Με τη σιγουριά ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον για το καλό του τόπου μας, στηρίζω την προσπάθειά της, προσδοκώντας σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας”.

Ευάγγελος Ντινούδης: “Η επόμενη μέρα και η νέα γενιά δεν μπορούν να περιμένουν. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη Μαρία. Είναι μια συγκροτημένη επιστήμονας, πέρασε απ’ όλα τα χωριά και τις γειτονιές της πόλης και δεν συμβιβάζεται, όπως απέδειξε με την πρόσφατη ιστορία της τευτλοκαλλιέργειας”.

Ιωάννης Γεωργιτσόπουλος: “Η Μαρία στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις των αγροτών και των επαγγελματιών. Στους πρόσφατους αγώνες των αγροτών ήταν στη συντονιστική επιτροπή, ήταν στην πλατεία μπροστά. Ο Δήμαρχος κρύφθηκε, δεν κατέβηκε ούτε για τους τύπους στην πλατεία, να καταλάβει την αγωνία των αγροτών και των εργαζομένων εποχικών του ζαχαρουργείου. Δείγμα ότι δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες. Με τη Μαρία η κοινωνία θα πάει μπροστά, θα είμαστε περήφανοι που έχουμε για πρώτη φορά γυναίκα Δήμαρχο”.

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε :
“Είμαι πολύ χαρούμενη που τρεις άξιοι άνθρωποι αποφάσισαν να συστρατευθούν μαζί μας. Κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας άνδρες και γυναίκες με τέτοια διαδρομή, ως οικογενειάρχες, ως επαγγελματίες, ως ενεργοί πολίτες. Η συμμετοχή τους σηματοδοτεί ότι έχουμε αναπτυξιακούς στόχους, έχουμε κοινωνικές ευαισθησίες, έχουμε στόχο να κάνουμε τον Δήμο εργαλείο που θα λύνει χρόνια προβλήματα και όχι έναν γραφειοκρατικό μηχανισμό. Σας καλωσορίζω Μαρία, Ευάγγελε και Γιάννη στη Δημοτική μας Παράταξη. Καλή δύναμη και καλό αγώνα. Αγώνα για τις Αξίες και τις Αρχές μας. Αγώνα για την Ορεστιάδα που οραματιζόμαστε.”

Η Μαρία Μανάβη γεννήθηκε το 1971. Κατάγεται από τον Πεντάλοφο. Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας. Πτυχιούχος των Σχολών Πυθαγόρα Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας και στη συνέχεια της Τράπεζας Πειραιώς. Υπηρέτησε στις θέσεις προϊσταμένης καταθέσεων, υπεύθυνης ανάπτυξης και ως Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς στο κατάστημα Δικαίων. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του φοροτέχνη – λογιστή ως ελεύθερη επαγγελματίας με έδρα τα Δίκαια. Παντρεμένη με δύο παιδιά .

Ο Ευάγγελος Ντινούδης γεννήθηκε το 1956. Είναι άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπηρέτησε την πρώην Κοινότητα Στέρνας ως Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος, ως Πρόεδρος μάλιστα έχει να παρουσιάσει το μεγαλύτερο έργο στην Κοινότητα Στέρνας, ύψους 3.000.000 ευρώ. Υπηρέτησε επίσης τον πρώην Δήμο Βύσσας ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και από το γάμο του απέκτησε δύο παιδιά.

Ο Ιωάννης Γεωργιτσόπουλος γεννήθηκε το 1958. Εργάζεται ως εποχικός στο ΤΟΕΒ, παράλληλα και ως αγρότης. Γραμματέας στο Σύλλογο Αντλητών Αγροτών του ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ Περιφέρειας Ορεστιάδας. Είναι παντρεμένος με την Τριάδα Γεωργουσίδου από την Παταγή.