Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ|ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ. Εκατοντάδες Πολίτες Υπο Καταρρακτώδη Βροχή Χειροκρότησαν Και Επευφήμησαν την κα Γκουγκουσκίδου

Παρά την καταρρακτώδη βροχή και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Δήμος Ορεστιάδας – Τόπος να Ζω» για τα εγκαίνια του «Στρατηγείου της Νίκης». 

Την «πολιτική εισαγωγή» έκανε ο δημοσιογράφος Παπαθανάσης Σταύρος που τόνισε την ηγετικότητα της Μαρίας κατά την τρέχουσα πενταετία μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ότι έγινε η Μαρία, οφείλεται στους αγώνες της» είπε χαρακτηριστικά. 

Στην τοποθέτηση της η επικεφαλής της παράταξης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, στα προβλήματα της κοινωνίας, δημοσιοποίησε ένα μέρος των προτάσεών της για την επόμενη μέρα, ενώ άφησε αιχμές για τον κ. Δήμαρχο, όσον αφορά τη στάση του στη «μάχη του τεύτλου» και την απώλεια πόρων από το Δήμο λόγω των παραλείψεών του. 

Κάλεσε τον κόσμο να είναι αισιόδοξος. «Σ’ αυτή την περήφανη γωνιά της Ευρώπης δεν ταιριάζει η απογοήτευση, το γκρίζο, τα σκυμμένα κεφάλια. Όχι μόνο μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά υπάρχουν και αντικειμενικές συνθήκες να ζήσουμε και καλύτερες μέρες. Θα αλλάξουμε σελίδα, θα γίνει η ανατροπή. Στη θέση αυτών που δεν μπορούν, ο λαός θα φέρει αυτούς που ξέρουν και μπορούν» είπε. 

Κλείνοντας εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών, έντονα συγκινημένη η ίδια κατέληξε: «Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε την νέα εποχή, την Νέα Ορεστιάδα.»Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά. Εμείς τα μανίκια τα έχουμε σηκώσει. Δουλεύουμε ήδη. Υπόσχομαι ότι δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο που πιστεύει σ’ εμάς, που ελπίζει από ‘μας.
Θα φτιάξουμε τον πιο όμορφο Δήμο της Ελλάδας. Η νίκη θα είναι της Ορεστιάδας. Η νίκη θα είναι των Δημοτών .

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρο της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ|ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ.

Παρακολουθήστε παρακάτω την ομιλία της κας Γκουγκουσκίδου