Τέσσερις Νέες Υποψηφιότητες Για Τη Μαρία. Συμπληρώθηκε Το Ψηφοδέλτιο Της Νίκης

Η επικεφαλής της Παράταξης συναντήθηκε διαδοχικά με τους: Γιώργο Καλφόπουλο, Χρήστο Κουμπρίδη, Δημήτρη Σαρόγλου, Αλέξανδρο Σακάρα, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν μαζί να δώσουν τη μάχη για το αύριο του Δήμου Ορεστιάδας.

Στη συνέχεια οι νέοι υποψήφιοι δήλωσαν:

Γιώργος Καλφόπουλος
Πάντα ενδιαφερόμουν για τα κοινά, πρώτη φορά όμως συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές διαδικασίες. Ως νέος θέλω ο τόπος μας να πάει μπροστά. Η Μαρία είναι η μόνη που ανακοίνωσε σημαντικά μέτρα για τους νέους. Με τη Μαρία είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης μέρας.

Ο Γιώργος Καλφόπουλος είναι οικονομολόγος, τελειόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας. Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπρίνου. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορεστιάδας. Ποδοσφαιριστής-Τερματοφύλακας στην ομάδα Μ.Α.Σ. ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ. Μέλος του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ. Μέλος του ΤΟΠΙΚΟΥ Συμβουλίου του Κυπρίνου. Ο γεννημένος το 1989 οικονομολόγος υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στο άγημα Ακροπόλεως ως σημαιοφόρος.

Χρήστος Κουμπρίδης
Στην Μαρία διακρίνω τη Δήμαρχο που με κάθε κόστος θα πετύχει το στόχο που έχει να πάει ο Δήμος μας ψηλά. Είναι ασυμβίβαστη και αυτό μετράει.Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η Μαρία θα είναι μια πετυχημένη Δήμαρχος.

Ο Χρήστος Κουμπρίδης είναι μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας από το 2000. Σήμερα είναι Αντιπόεδρος του Οργανισμού. Πρόεδρος της Κοινότητας Στέρνας από το 2002 έως 2006. Γεννήθηκε το 1955 στη Στέρνα, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουμπρίδου με την οποία απέκτησε 2 παιδιά.

Αλέξανδρος Σακάρας
Ως ενεργός πολίτης βλέπω ότι η Μαρία ενδιαφέρεται για την κοινωνία. Ενδιαφέρεται για τα σχολεία, για την εκπαίδευση, για τον αθλητισμό, για τα πολιτιστικά δρώμενα. Μάλιστα το ενδιαφέρον της δεν είναι υποκριτικό, αλλά γνήσιο γιατί συμμετέχει και η ίδια. Με συγκινεί που ενδιαφέρεται για τα ΑΜΕΑ, τους χρήστες, την τρίτη ηλικία, τους αδύναμους. Συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Δημοτικής Παράταξης για να προσφέρω λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας.

Ο Αλέξανδρος Σακάρας είναι Απόφοιτος της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας. Αξιωματικός εν αποστρατεία της Πολεμικής Αεροπορίας. Με πλούσια πολιτική δράση, συμμετέχει σε Χριστιανικούς Συλλόγους και Συλλόγους γονέων – κηδεμόνων. Γεννήθηκε το 1963 στη Ζώνη, κάτοικος Ορεστιάδας, Παντρεμένος με 2 παιδιά.

Δημήτρης Σαρόγλου
Η Μαρία στον δημόσιο λόγο της μιλάει για θέσεις εργασίας καλά αμειβόμενες, για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, για ανάπτυξη. Θέματα που ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους. Επίσης έχει όραμα για το τόπο μας. Μιλάει για τους αδύναμους, γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Ενώνω λοιπόν τις δυνάμεις μου με τους άξιους συνεργάτες της και πάμε με την Μαρία μπροστά να κερδίσουμε το μέλλον της περιοχής μας.

Ο Δημήτρης Σαρόγλου είναι Απόφοιτος της Τεχνικής ΟΑΕΔ της Κομοτηνής. Ιδιωτικός υπάλληλος και αγρότης. Γεννήθηκε το 1972 στη Ζώνη, κάτοικος Ορεστιάδας. Παντρεμένος με την Χυσούλα Κουρτίδου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά.

Η υποψήφια Δήμαρχος δήλωσε:
Είναι τιμή μας που έχουμε στο ψηφοδέλτιό μας ανθρώπους σαν τον Γιώργο, τον Χρήστο, τον Δημήτρη και τον Αλέξανδρο. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι να έχουν δύναμη και καλό αγώνα.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσουμε ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιό μας. Την ομάδα μας που θα πάει ψηλά την Ορεστιάδα. Την ομάδα που θα κερδίσει τα προβλήματα και το αύριο του ευλογημένου τόπου μας.