Απαράδεκτες Μεθοδεύσεις Για Τον Αποκλεισμό Της Μαρίας Από Το DEBATE Της Δημοτικής Τηλεόρασης

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας σκοπεύει να ορίσει (μπορεί και να όρισε ήδη) το debate των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10 μ.μ.

Εάν οι πληροφορίες είναι αληθείς, πρόκειται για μια αντιδημοκρατική μεθόδευση που στόχο έχει τον αποκλεισμό της κ. Γκουγκουσκίδου απ’ τη δημόσια συζήτηση.

Στην πρώτη επικοινωνία που είχαν μαζί μας στελέχη της Δημοτικής Τηλεόρασης, τους ενημερώσαμε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, Σάββατο 18 Μαΐου και μάλιστα στις 8 το βράδυ, έχουμε προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση στη Νέα Βύσσα με ομιλήτρια την κ. Γκουγκουσκίδου. Εκδήλωση για την οποία έχουμε υποβάλει αίτημα και πήραμε την προβλεπόμενη άδεια απ’ την αστυνομία. Εκδήλωση που δεν μπορεί να αναβληθεί.

Ζητήσαμε για το debate να βρεθεί ημερομηνία που να είναι συμβατή με το υπόλοιπο προεκλογικό μας πρόγραμμα και προφανώς να βολεύει και τους άλλους υποψηφίους. Όπως εξάλλου έγινε με τη Δέλτα Τηλεόραση, όπου δηλώσαμε τη συμμετοχή μας.

Καλούμε τη διοίκηση της Δημοτικής Τηλεόρασης να αποφύγει τον πειρασμό του αποκλεισμού μας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες στον κ. Μαυρίδη. Να είναι σίγουροι ότι ούτως ή άλλως οι δημότες θα ενημερωθούν για την καταστροφική περίοδο που απερχόμενου Δημάρχου.

Καλούμε τη διοίκηση της Δημοτικής Τηλεόρασης να υπηρετήσει την πολυφωνία και την ισονομία. Να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο διαβούλευσης με τις παρατάξεις για να βρεθεί η “κατάλληλη” ημερομηνία για όλους. Η αυθαίρετη και ακατανόητη μεθόδευσή τους ούτε τον κύριο Δήμαρχο “σώζει”, αντίθετα βλάπτει σοβαρά την αξιοπιστία της δημοτικής τηλεόρασης.

Το ερώτημα είναι καταλυτικό:
Θέλουν ο Δήμαρχος και η παρέα του να είμαστε στο debate;

Υ. Γ.
Δημοσιοποιούμε τη σχετική άδεια της αστυνομίας για την εκδήλωση της Νέας Βύσσας.