Η Βύσσα Ψήφισε Μαρία Γκουγκουσκίδου Για Δήμαρχο Ορεστιάδας

Στη Βύσσα, σε ένα δύσκολο χωριό για τη δημοτική της παράταξη, μίλησε το Σάββατο 18 Μαΐου η Μαρία Γκουγκουσκίδου σε ανοιχτή συγκέντρωση.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ο ενθουσιασμός περίσσευε.

Η Μαρία, που έφτασε στο χώρο της εκδήλωσης λίγα λεπτά μετά το πέρας του debate της Δημοτικής Τηλεόρασης, αποθεώθηκε ως νικήτρια του τηλεοπτικού διαλόγου. «Σήμερα κέρδισες τον Δήμαρχο στο debate, την Κυριακή στις κάλπες», έλεγαν με σιγουριά για το αποτέλεσμα της 26 Μαΐου. 

Η υποψήφια Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαχρονική της σχέση με τα χωριά, στο πρόγραμμα της παράταξης, που αν εφαρμοστεί θα αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την ανεργία των νέων και των γυναικών. Πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα που θα είναι ευεργετικά αν εφαρμοστούν. Μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία για το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα.

Αίσθηση προκάλεσε όταν ανέφερε ότι στον Δήμο Ορεστιάδας για το 2018 είχαμε 335 γεννήσεις και 672 θανάτους. «Με τέτοια σχέση γεννήσεων – θανάτων δεν έχουμε μέλλον», είπε. 

Μεγάλο μέρος της ομιλίας της αφορούσε τα προβλήματα 5 χωριών, Βύσσας, Καστανεών, Καβύλης, Ριζίων, Στέρνας. Ιδιαίτερα τα προβλήματα του οδικού και αγροτικού δικτύου, του φωτισμού, των λιμναζόντων νερών, του δικτύου ύδρευσης, της αγροτικής παραγωγής, του υψηλού κόστους του νερού άρδευσης, των οικίσκων στις Καστανιές. 

Όχι μόνο περιέγραψε τα προβλήματα, πρότεινε και λύσεις «έχουμε το σχέδιο για να προχωρήσουμε», είπε. Κλείνοντας, γεμάτη αυτοπεποίθηση τόνισε «Το ποτάμι της νίκης ξεκίνησε. Μαζί θα πάμε στην επόμενη μέρα. Μαζί θα ομορφύνουμε τα χωριά, μαζί θα γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για τον Βόρειο Έβρο», κατέληξε. 

Ορεστιάδα 19 Μαΐου 2019
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό απο την προεκλογική ομιλία της Μαρία Γκουγκουσκίδου, στην Βύσσα.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την ομιλία της κας Γκουγκουσκίδου.