Νεοχώρι, Χανδράς, Μεγάλη Δοξιπάρα, Μικρή Δοξιπάρα, Χελιδόνα, Ζώνη, Μηλιά, Θεραπειό και Βάλτος … παντού το πρόγραμμα μας!!!

SAM_0540

Το απόγευμα του Σάββατου 3 Μαΐου συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων αντιπροσωπείας του συνδυασμού μας με επικεφαλής την Μαρία Γκουγκουσκίδου σε απομακρυσμένες τοπικές κοινότητες και οικισμούς του Δήμου μας.

Νεοχώρι, Χανδράς, Μεγάλη Δοξιπάρα, Μικρή Δοξιπάρα, Χελιδόνα, Ζώνη, Μηλιά, Θεραπειό και Βάλτος …

Συναντήσαμε ανθρώπους, κυρίως ηλικιωμένους, ακούσαμε τα προβλήματά τους με βασικότερα την έλλειψη συγκοινωνίας και την δυσκολία πρόσβασης στα Κ.Υ του Δήμου, είδαμε την εγκατάλειψη, συζητήσαμε μαζί τους το πρόγραμμά μας, το οποίο έχει σκοπό οι άνθρωποι των χωριών μας να γίνουν και πάλι πρωταγωνιστές..

Βρεθήκαμε ακόμη στον μεθοριακό σταθμό Κυπρίνου – Ιβαϊλοβγκραντ, μια από τις τρεις πύλες εισόδου προς την Ελλάδα και τον Δήμο μας. Δεν είδαμε καμία παρέμβαση του Δήμου για την τουριστική προβολή της περιοχής, παρά το γεγονός ότι από τον σταθμό εισέρχονται καθημερινά στην χώρα εκατοντάδες επισκέπτες. Οι εργαζόμενοι εκεί, Έλληνες και Βούλγαροι, εξέφρασαν τα παράπονα τους για τον ανεπαρκή ηλεκτροφωτισμό, αλλά και την έλλειψη στέγαστρου, ελλείψεις που πιστεύουμε ότι μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα.